Van idee naar activiteit

Aan de slag met jouw wensen, ideeën of talenten!

Van idee naar activiteit biedt jou de gelegenheid eigen dromen en wensen waar te maken en om kennis, vakmanschap of ervaringen te delen. Denk je er bijvoorbeeld al jaren aan om een Willy Wortelclub te starten, een boodschappendienst voor mindervaliden, een tuinierclub, etc, dan is dit je kans!

Ondersteuning

Soms kom je niet verder met een idee en heb je de inspiratie van anderen nodig om echt tot resultaat te komen. VOIJ biedt daarbij ondersteuning. In groepsverband werk je met coaches en andere initiatiefnemers aan een actieplan om je idee te realiseren. De coaches ondersteunen je hierin en bieden praktische tips op verschillende terreinen. Zoals bij het zoeken naar een geschikt locatie, vrijwilligers, publiciteit, samenwerkingspartners, financiering e/o middelen. In alle gevallen blijf jij de eigenaar van je idee en ondersteun je elkaar.

Financiering

Vrijwilligerswerk Oude IJsselstreek heeft ervaring en kennis van verschillende mogelijkheden van financieren van initiatieven. Bijvoorbeeld d.m.v. subsidies en fondsen. Doordat wij actief samenwerken met Stichting Talenten in Verbinding is het ook mogelijk om financiering aan te vragen zonder dat je initiatief een vereniging of stichting is.

Meer weten of aanmelden?
Voor meer informatie en aanmelding kunt u contact met ons opnemen.